tag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post50252078986173217..comments2024-03-11T17:52:31.673+01:00Comments on kuchnia w czekoladzie: Ciasto "Snikers" (pieczony)kuchnia w czekoladziehttp://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-19156489832445429302018-12-23T21:07:19.101+01:002018-12-23T21:07:19.101+01:00Jejku przepraszam, dziś nijak nie kontroluję komen...Jejku przepraszam, dziś nijak nie kontroluję komentarzy, bo cały czas coś robię. Mam nadzieję, że moja odpowiedź jeszcze się przyda. Wylewam budyń zaraz po ugotowaniu na ciasto. Wyrównuje i spokojnie sobie tężeje stygnąc.kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-32019226840413619122018-12-23T12:07:49.256+01:002018-12-23T12:07:49.256+01:00Czy budyń wylewamy ciepły na blat czy zimny ?Czy budyń wylewamy ciepły na blat czy zimny ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00507920240246230756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-38607885578072501042016-11-13T12:23:41.445+01:002016-11-13T12:23:41.445+01:00Tez uwielbiam orzechy, a Twoja wersja snikersa pre...Tez uwielbiam orzechy, a Twoja wersja snikersa prezentuje się smakowicieCynamonowe szczęściehttps://www.blogger.com/profile/18030962701556954565noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-57860643204616896072016-11-12T10:24:08.830+01:002016-11-12T10:24:08.830+01:00Uwielbiam! Uwielbiam! Uwielbiam! To najlepsze cias...Uwielbiam! Uwielbiam! Uwielbiam! To najlepsze ciasto świata, chyba nigdy mi się ten smak nie znudzi. Jak jeszcze ma w sobie orzechy arachidowe, to po prostu jestem w 7 niebie :-) Pozdrawiam!poradniknetowyhttps://www.blogger.com/profile/17144617771176100059noreply@blogger.com