tag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post744726794148710601..comments2024-03-11T17:52:31.673+01:00Comments on kuchnia w czekoladzie: Pierniczki jak alpejskie, w czekoladziekuchnia w czekoladziehttp://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-66851973146763064682020-12-16T20:57:22.903+01:002020-12-16T20:57:22.903+01:00Powideł*Powideł*kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-19241856873253216032020-12-16T20:56:29.184+01:002020-12-16T20:56:29.184+01:00Przy składaniu znaczenie mogła mieć mąka. Każda ma...Przy składaniu znaczenie mogła mieć mąka. Każda ma swoje właściwości i nieraz dodanie jednakowej ilości mąki jak w przepisie skutkuje tym że ciasto jest albo za twarde albo za wolne. Jak za twarde to będzie się rwało, nie będzie takie plastyczne. Trzeba było podzielić na małe kawałki i wałkować przez arkusze folii spożywczej 😉 Co do opadania- czy nadzienie zostało w środku? Trzeba użyć naprawdę gęstych powodem, których ciasto nie wchłonie. No i oczywiście patrzeć żeby były dobrze sklejone bo wtedy nie wycieków. Tylko taki powód przychodzi mi do głowy 🤷♀️ Cieszę się ze napisałaś i podzieliłaś się swoją opinią. Mam nadzieję, że będą kolejne próby i wyjdzie tak jak ma być! kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-90392118178534164692020-12-16T12:37:22.588+01:002020-12-16T12:37:22.588+01:00Miałam problem ze składaniem ciasta na pół (strasz...Miałam problem ze składaniem ciasta na pół (strasznie się rwało) od czego to może zależeć? Podczas pieczenia pięknie wyrosły natomiast później ich środek upadł. W smaku są przepyszne jednak chciałabym wiedzieć co poprawić żeby były takie piękne jak twoje :-)darfre1205https://www.blogger.com/profile/09706843707006318392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-69670596287376256322020-05-12T19:34:22.566+02:002020-05-12T19:34:22.566+02:00Tak, tylko jedno białko 😉Tak, tylko jedno białko 😉kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-68125784890496597992020-05-12T16:34:24.448+02:002020-05-12T16:34:24.448+02:00Czy do przepisu idzie tylko piana z 1 bialka?Czy do przepisu idzie tylko piana z 1 bialka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-47492882318025359692019-04-14T10:02:20.591+02:002019-04-14T10:02:20.591+02:00Jedne z najpopularniejszych ciastek. Dla większośc...Jedne z najpopularniejszych ciastek. Dla większości osób są to najlepsze ciastka jakie można spróbować i nie wyobrażają sobie tego, żeby mogło ich zabraknąć w domu. Nie się zresztą co dziwić, bo są rzeczywiście smaczne. slodkieupominkihttps://www.slodkieupominki.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-24882210951706673562019-02-13T14:37:15.569+01:002019-02-13T14:37:15.569+01:00cudne, mam bardzo podobny przepis od teściowej ale...cudne, mam bardzo podobny przepis od teściowej ale muszę go dopracować po swojemu ;)Cynamonowe szczęściehttps://www.blogger.com/profile/18030962701556954565noreply@blogger.com