tag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post8594763850183662751..comments2024-03-11T17:52:31.673+01:00Comments on kuchnia w czekoladzie: Wielkanocna babka z galaretykuchnia w czekoladziehttp://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-54850296799073218042024-03-11T16:05:55.655+01:002024-03-11T16:05:55.655+01:00Pewnie tylko do smaku wywaru potrzebne tak sodze b...Pewnie tylko do smaku wywaru potrzebne tak sodze bo w przepisie nie ma nigdzie ich umieszczinych w tej foremnce.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-76442901925691972852023-03-31T08:43:53.294+02:002023-03-31T08:43:53.294+02:00Straszne, tyle zabawy ,a to ma smakowac nie oko pi...Straszne, tyle zabawy ,a to ma smakowac nie oko piescic.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-21230409479301942082022-03-19T17:58:56.469+01:002022-03-19T17:58:56.469+01:00Wspaniały przepis napewno zrobię
Wspaniały przepis napewno zrobię<br /><br /><br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15902362486727750204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-2154017155344375762020-03-12T12:58:51.304+01:002020-03-12T12:58:51.304+01:00Wygląda smakowicie, napewno zrobię przy najbliższe...Wygląda smakowicie, napewno zrobię przy najbliższej okazjiEwelixhttps://www.blogger.com/profile/04295004138861211344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-85000892713482504722018-03-30T23:24:39.572+02:002018-03-30T23:24:39.572+02:00Tak, rosół powinien być już trochę przestudzony, a...Tak, rosół powinien być już trochę przestudzony, ale jeszcze płynny 😉kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-8114980664979424652018-03-30T21:58:34.726+02:002018-03-30T21:58:34.726+02:00Mam malutkie pytanie zalewamy zimnym rosół em.
Mam malutkie pytanie zalewamy zimnym rosół em. <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-13068238018196673912018-03-27T23:05:13.178+02:002018-03-27T23:05:13.178+02:00Tak jak pisałam na końcu- wystarczy delikatnie ogr...Tak jak pisałam na końcu- wystarczy delikatnie ogrzać formę nad miska z gorącą wodą 😉kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-53253964624264784422018-03-27T22:58:23.338+02:002018-03-27T22:58:23.338+02:00Wygląda bardzo apetycznie. W jaki sposób wyjmować ...Wygląda bardzo apetycznie. W jaki sposób wyjmować babkę z formy żeby jej nie "uszkodzić" Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-64583650590239842242018-03-27T17:40:41.751+02:002018-03-27T17:40:41.751+02:00Oczywiście, że można! Będzie równie efektownie 😉 ...Oczywiście, że można! Będzie równie efektownie 😉 kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-57005585619971237812018-03-27T11:56:19.647+02:002018-03-27T11:56:19.647+02:00Wspaniale wygląda taka Babka z galaretką. Można do...Wspaniale wygląda taka Babka z galaretką. Można do galaretki np. zamiast grzybków dodać jajka na twardo?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00263225554414606591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-89357487421547369612018-03-24T22:18:40.907+01:002018-03-24T22:18:40.907+01:00Ciężko mi powiedzieć bo swoją zrobiłam w jeden dzi...Ciężko mi powiedzieć bo swoją zrobiłam w jeden dzień a w drugi już zjedliśmy, ale myślę że do 3 dni spokojnie, pod warunkiem że wszystkie składniki, począwszy od rosołu były naprawdę świeże.kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-60984339638724052052018-03-24T21:36:57.319+01:002018-03-24T21:36:57.319+01:00Ile taka galaret może stać w lodówce?Ile taka galaret może stać w lodówce?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-67433284411362440192018-02-19T10:14:47.297+01:002018-02-19T10:14:47.297+01:00To ja dziękuję za czujność 😉 i czekam na zdjęcie ...To ja dziękuję za czujność 😉 i czekam na zdjęcie paradnej babeczki 😀kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-27469464790091619652018-02-19T09:34:03.130+01:002018-02-19T09:34:03.130+01:00Dzięki za błyskawiczną odpowiedź, śmigam po składn...Dzięki za błyskawiczną odpowiedź, śmigam po składniki i już nie mogę doczekać się pierwszego kęsa. PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-26581730863848957532018-02-19T09:22:03.771+01:002018-02-19T09:22:03.771+01:00Słuszna uwaga! Moje niedopatrzenie. Do galarety wy...Słuszna uwaga! Moje niedopatrzenie. Do galarety wystarczy spokojnie ta mała puszka groszku z bonduelle lub kilka łyżek (5-6) z normalnej puszki :)kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-5180383423731195102018-02-19T09:07:11.233+01:002018-02-19T09:07:11.233+01:00Robi wrażenie. W składnikach nie doszukałem się zi...Robi wrażenie. W składnikach nie doszukałem się zielonego groszku. Ile i jaki z puszki czy mrożony? PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-33605628499141816562018-02-09T11:43:39.753+01:002018-02-09T11:43:39.753+01:00Oczywiście, nawet będzie lepiej wyciągnąć galaretk...Oczywiście, nawet będzie lepiej wyciągnąć galaretkę 😉kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-81380233512475030242018-02-09T11:43:32.562+01:002018-02-09T11:43:32.562+01:00Oczywiście, nawet będzie lepiej wyciągnąć galaretk...Oczywiście, nawet będzie lepiej wyciągnąć galaretkę 😉kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-168170460203629352018-02-09T10:16:20.775+01:002018-02-09T10:16:20.775+01:00Czy forma może być silikonowa?Czy forma może być silikonowa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-60641422577655080512017-04-11T23:40:04.972+02:002017-04-11T23:40:04.972+02:00Cieszę się, że spodobało się pani u mnie :) Zapras...Cieszę się, że spodobało się pani u mnie :) Zapraszam częściej, będzie mi miło!<br />Również życzę smacznych i zdrowych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie :)kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-64261743467426940432017-04-11T23:38:24.629+02:002017-04-11T23:38:24.629+02:00Faktycznie, dopiero teraz widzę, że się zapędziłam...Faktycznie, dopiero teraz widzę, że się zapędziłam i wpisałam podwójnie. Już poprawiłam i dziękuję za czujność :)<br />Ma być oczywiście jedna puszka- w zupełności wystarczy!kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-88117315232868805572017-04-11T18:14:44.486+02:002017-04-11T18:14:44.486+02:00Serdecznie dziękuję za odpowiedź jednak w moim prz...Serdecznie dziękuję za odpowiedź jednak w moim przepisie, który znalazłam na stronce miksera kulinarnego są niestety 2 piersi i 2 puszki kukurydzy podane w 2 pozycjach po jednej szt. stąd moje pytanie. Cieszę się, że jest już przepis na pasztecik. Na pewno i z niego skorzystam. Na Twojej stronce jestem po raz pierwszy i już jestem zachwycona. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę radosnych i słonecznych nadchodzących Świąt. Ps.A kukurydzy rozumiem, że jedna puszka.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04164223480622698340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-40567491630959723582017-04-11T16:44:29.891+02:002017-04-11T16:44:29.891+02:00Pani Tereso w przepisie jest jedna puszka kukurydz...Pani Tereso w przepisie jest jedna puszka kukurydzy ;) Musiała Pani źle przeczytać lub pomylić z 2 piersiami z kurczaka ;) Przepis na wielkanocny pasztet jest tutaj http://kuchniawczekoladzie.blogspot.com/2017/04/pasztet-drobiowy-z-jajkiem.html<br />Ps.Czekam na zdjęcia Pani babki i innych przysmaków zrobionych z moich przepisów :)kuchnia w czekoladziehttps://www.blogger.com/profile/16651756891568810987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-53708001575301750642017-04-11T12:54:17.905+02:002017-04-11T12:54:17.905+02:00Przepis super. Zrobie na najblizsze świeta, ale cz...Przepis super. Zrobie na najblizsze świeta, ale czy na pewno mają być 2 puszki kukurydzy ? Czekam jeszcze na równie dobry przepis na pasztet. pozdrawiam serdecznie.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04164223480622698340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7363404509966790797.post-29092003375932107652017-04-11T00:02:32.773+02:002017-04-11T00:02:32.773+02:00Genialnie to wygląda! U nas też galareta jest zazw...Genialnie to wygląda! U nas też galareta jest zazwyczaj jednakowo robiona (choć nie zawsze na święta, czasem i bez świąt:D), a tu taka wersja z fantazją! :) trzymam kciuki za powodzenie w konkursie :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17491337972737279128noreply@blogger.com