Nie tylko dla wielbicieli słodyczy, ale dla wszystkich ceniących sobie smaczną i niedrogą kuchnię. Czemu więc "Kuchnia w czekoladzie"?
To właśnie ciemna i biała czekolada są dominującymi kolorami w moim królestwie, do którego Was zapraszam:)

wtorek, 11 kwietnia 2017

Wielkanoc wytrawnie

Tak jak wczoraj obiecałam- dziś publikuję Wam ściągę, co zrobić bardziej na "słono" bądź po prostu wytrawnie. Wszystkie pomysły zebrane są w etykiecie Wielkanoc (klik), ale by troszkę Wam ułatwić poszukiwania, posegregowałam ją na słodko i słono. Mam nadzieję, że wszelkie wątpliwości, co podać Rodzinie i Gościom w ten szczególny czas, zostaną właśnie rozwiane ;)


  • Pasztet drobiowy z jajkiem
http://kuchniawczekoladzie.blogspot.com/2017/04/pasztet-drobiowy-z-jajkiem.html
  • Wielkanocna babka z galarety
http://kuchniawczekoladzie.blogspot.com/2017/04/wielkanocna-babka-z-galarety.html
  • Sałatka tortowa
http://kuchniawczekoladzie.blogspot.com/2017/01/saatka-tortowa.html
  • Ćwikła z chrzanem
http://kuchniawczekoladzie.blogspot.com/2016/12/cwika-z-chrzanem.html 
  • Jajka z farszem wątrobowym
  •  Boczek faszerowany papryką i mieloną szynką
  • Chleb z ziarnami i chia
  • Drożdżowe koszyczki na sałatkę
  • Pasztet pod pierzynką

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Daj znać, że ze mną jesteś! Zostaw komentarz :)