Składniki:
1 kostka sera białego półtłustego (250g)
3 łyżki śmietany 18%
3 płaskie łyżeczki czubrycy mielonej
3 rzodkiewki
sól
3 łyżki śmietany 18%
3 płaskie łyżeczki czubrycy mielonej
3 rzodkiewki
sól
Sposób przygotowania:
Do miseczki dajemy twarożek i rozgniatamy go widelcem. Dodajemy śmietanę
oraz czubrycę, ponownie mieszamy. Do całości wsypujemy posiekaną
rzodkiewkę i doprawiamy solą do smaku.
Podajemy ze świeżym pieczywem, z dodatkiem wędliny, sałaty, pomidora lub
z tym co lubimy najbardziej. Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Będzie mi miło jeśli zostawisz słowo od siebie, pamiętaj jednak, że wszelkie komentarze z linkami, lądują w spamie ;)
Pamiętaj także, że pozostawiając komentarz wyrażasz zgodę na publikację jego jak i Twojego Nicku na tej stronie.